AROMA KAVA - Кафе, кроасани, сандвичи

AROMA KAVA - Кафе, кроасани, сандвичи

Работно време: Денонощно

Адрес: пл. „Вокзальна“ 2А, 01032 Киев

Контакти:

Уеб сайт: http://aromakava.ua/

Рейтинг: 0